Nézz meg pár példát is!

A Contenta adatbázis legnagyobb részben az Egyetemhez köthető szövegeket, így a már leadott szakdolgozatokat is tartalmazza. Érdemes ebben is forrásokat keresned, hiszen, ha a konzulensed saját témaköréhez köthető a te témád, nagy valószínűséggel találsz majd az ő műveiből – ez pedig kitűnő kiindulási alap lehet neked. De ha régi szakdolgozatok érdekelnek, akkor a Diplomamunka keresőt használd. Ha ezt használod, címeket, évszámokat, szerzőket (ún. bibliográfiai adatokat) fogsz találni. Ha olyat látsz, amit el is olvasnál, akkor gyere be hozzánk, a földszinti Tájékoztató mellé és ott, a direkt erre kijelölt gépeken fogsz tudni olvasni a szakdolgozatokból.
Fontos, hogy a Jogi Kar szakdolgozatait nem tudod megtekinteni teljes egészében – rajtunk kívül álló okok miatt!  Az ott íródott szakdolgozatok csak a bibliográfiai adatok szintjén hozzáférhetőek.

Esetleg még kereshetsz a doktori dolgozatokban is, melyek online szabadon megtekinthetőek. Azonban vedd figyelembe, hogy ezek többnyire elég erősen speciális területet dolgoznak fel, neked pedig egyelőre nem az a célod, hogy doktori védést hozz össze.